Shapes sponsor ARC16 Jong Talent Award

Vakblad de Architect wil met de ARC16 Jong Talent Award de creativiteit en het talent onder jonge architecten bevorderen en hun positie in de sector en samenleving versterken. Shapes – het nieuwe initiatief voor interieur professionals opgericht door o.a. RET Interieur -  onderstreept deze doelstelling en maakt als sponsor deze mooie prijs mogelijk.

ARC16 Jong Talent Award

De ARC16 Jong Talent Award  wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende jonge ontwerper onder de 35 jaar met een vernieuwende visie op het vakgebied, samenleving en ontwerp én met een buitengewone bijdrage aan het beroep in de eerste fase van hun architectonische carrière.Een onafhankelijke jury nomineert op basis van de voordracht en de statements drie jonge architecten. De winnaar wordt op 17 november 2016 tijdens de ARC16 Awards Show in Den Haag bekend gemaakt. Naast het verlenen van de prijs krijgt de winnaar ook maximaal exposure in zowel print als web.

ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met sponsoren met een feestelijke uitreiking van de Awards op 17 november in het Kurhaus Scheveningen. De awards belichten het allerbeste werk van architecten in de categorieën architectuur, interieur, detail, innovatie en meubel. Nieuw in 2016 is de Jong Talent Award.

Shapes. Interieurs vormen.

Shapes is een veelzijdige materialenbron voor interieur professionals met directe maatwerk mogelijkheden en praktische (ontwerp)tools. Vernieuwend door het brede gezelschap aan partners, waarmee niet alleen het ontwerpproces wordt versterkt, maar er ook ontzorging wordt geboden bij projectrealisatie. Door gebruik te maken van Shapes Online, het Shapes Experience Center en het Shapes Orakel en deel te nemen aan de Shapes Events & Trainingen.

Meer informative: www.arc-awards.nl I www.shapes.nl

ARC16 Partner 1