Shapes Event Interieurbouw

Shapes Experience Center verwelkomt Platform Interieurbouw Nederland
Februari 2016

Hoe ziet een ‘Onderneming van de toekomst’ er volgens u uit? Een vraag die centraal stond tijdens de  vierjaarlijkse bijeenkomst van Platform Interieurbouw Nederland, dat plaatsvond in het gloednieuwe Shapes Experience Center in Nieuwegein. Waar deelnemers hun ogen uitkeken bij het zien van de bijzondere materiaalexpositie, nieuwe werkplek én meetingpoint voor interieur professionals.

Na het interactieve programma van marketeers Kees Koopmanschap en Koos Woltjer werd de leden duidelijk, dat een onderneming van de toekomst begint bij een duidelijke visie en strategie.  En draait om beleving en het daadwerkelijk bieden van toegevoegde waarde. Stilstaan is geen optie. Blijf innoveren, bijvoorbeeld door interessante samenwerkingen aan te gaan en daarmee opdrachtgevers te verassen en te ontzorgen.

Deelnemers ervaarden na een rondleiding in het Shapes Center direct wat hier in de praktijk mee bedoeld werd. Een schoolvoorbeeld van een nieuwe strategische aanpak. Waarbij RET Interieur de samenwerking is aangegaan met diverse partners om daarmee de doelgroep één interessant totaalconcept te bieden en al van toegevoegde waarde te zijn gedurende het (pre) ontwerpproces.

Hoe ziet uw onderneming van de toekomst er uit? Wij zijn benieuwd en sparren er graag met u over.

Interesse in toetreding van het Platform Interierbouw Nederland? Neem dan contact op met Bart Weijers – initiatiefnemer van het platform : bcweijers@amweko.nl