Plaatmateriaal


Medite MDF

Medite Premier plaatmateriaal wordt geproduceerd met behulp van een superieure vezeltechniek en speciaal ontwikkelde kunstharsen. Met uitstekende oppervlakte-eigenschappen is het geschikt voor beplakken met fineer, folie en HPL en voor een afwerking met verven of lakken. Eindverbruikers zien graag de constante kwaliteit en maatvoering, evenals een lagere slijtage van gereedschap.

Door de voortdurende inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten is Medite erin geslaagd zich te positioneren als toonaangevend merk in de MDF-markt. Het assortiment Medite-producten omvat op dit moment Medite Premier, Medite Tricoya, Medite Trade, Medite Ultralite, Medite MR, Medite FR, Medite Exterior, Medite Ecologique en Medite FQ.

Medite MDF

Smartply OSB 

SmartPly OSB is buitengewoon sterk, veelzijdig plaatmateriaal dat wordt vervaardigd door zorgvuldig geproduceerde houtspaanders en lijmharsen van exterieure kwaliteit onder hoge druk en temperatuur samen te persen. SmartPly wordt gemaakt van duurzaam geteeld, snelgroeiend hout. We gebruiken namelijk alleen dunningshout: ,afkomstig van jonge sparren en dennen, inclusief de kruinen die verder voor geen enkel ander houtproduct gebruikt worden. Dit is een van de belangrijkste redenen dat SmartPly in toenemende mate wordt gebruikt ter vervanging van multiplex, waarbij, in tegenstelling tot bij de productie van OSB, grote boomstammen uit oude, langzaam groeiende bossen gebruikt worden.

SmartPly wordt in twee kwaliteiten geproduceerd, die beide worden verlijmd met verschillende exterieur kwaliteit harsen en daarmee geschikt zijn voor vele, algemene toepassingen.

Smartply OSB